RESTAURANT "DE KAMER"

Recentebeoordeling


4 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant "De Kamer". Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 19:38 Bestel regelmatig, de eigenaar waardeerde dat zo toen mijn maaltijd afgeleverd werd kreeg ik een waardebon voor een volgende bestelling. Echt super, dank je wel. Het eten vindt ik altijd lekker, is warm en snelle service
22 sep 2022 om 19:55 Het eten is altijd perfect.
18 sep 2022 om 22:06 Heerlijke maaltijd!
14 aug 2022 om 15:39 Bolletje bij kroket keihard uitgedroogd, weg moeten gooien. Te duur voor zeer matige kwaliteit eten.
9 aug 2022 om 20:34 Maaltijdsalade carpaccio besteld maar is mogelijk verward met carpaccio voorgerecht. Welgeteld 8 blaadjes sla, paar plakjes half ontdooide carpaccio, 4 zongedroogde tomaatjes en wel veel lekkere kaas. Spareribs waren overigens heerlijk.
17 jul 2022 om 19:32 Lekker en ik genoot er van, de eten was snel voor ons deur!!
17 jul 2022 om 18:57 Spareribs waren verbrand en aardappelen ook. Super slecht zonde van je geld.
12 jul 2022 om 22:27 Een aanrader!
3 jul 2022 om 11:32 Was patat vergeten maar was weer super
24 jun 2022 om 20:20 lekker en vers
23 jun 2022 om 21:07 Was weer lekker.
20 jun 2022 om 23:02 Voor het eerst een mindere ervaring. De kip was lauw (bijna koud) en de salade minimaal... Beetje jammer. De smaak va de kip was overigens wel goed.